Elkészítés: Tészta: A hozzávalókat összegyúrjuk, a margarinnak csak az 1/4 részét tesszük bele. Annyi vizet használunk, hogy tészta állagú legyen. Téglalap alakúra nyújtjuk a tésztát, a margarinból rádarabolunk a tészta egyik, keskenyebb szélére, a másik vajazatlan tésztavéget ráhajtjuk, hajtogatással készül, amíg a margarin elfogy. Ha ez így macerásnak tűnik, az egész margarint bele lehet tenni a tésztába.
A tészta felét hőálló edénybe fektetjuk. Rádaraboljuk a kétféle hagymét, felkockázott szalonnát. A villával felvert tojásokat fűszerezzük és ráöntjük. Letakarjuk a tészta másik felével, amit előzőleg szintén kinyújtottunk. A tetejét tejjel locsoljuk. 200 fokon kb. 40 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre