Elkészítés: A spagettit lobogó, sós vízben megfőzzük. A szalonnaszeleteket 2 centiméteres csíkokra vágjuk, és a margarinon pörcösre pirítjuk, aztán szűrőkanállal tányérra szedjük. A szintén csíkokra vágott paprikát a zsiradékon megpirítjuk majd a KNORR Carbonara Rafinériát 2,5 dl hideg tejjel elkeverjük és a paprikára öntve folyamatos keverés mellett felforraljuk, majd enyhe tűzön 3 percig főzzük. Ekkor belefacsarjuk a citromot, elkeverjük, hozzáadjuk a szalonnapörcöket, és a mártást a spagettire halmozzuk. Apróra vágott petrezselyemmel és a félbevágott gyöngyhagymával megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre