Elkészítés: A kelbimbót megtisztítjuk, megmossuk, majd sós vízben néhány percig főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük.
A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, a fokhagymát és a hagymát felaprítjuk. A feta sajtot felkockázzuk.
Egy nagyobb serpenyőben megpirítjuk a szalonnát, majd a hagymát és fokhagymát megdinszteljük, beletesszük az előfőzött kelbimbót. Megszórjuk borssal, és szépen összepirítjuk.
Tálaláskor összeforgatjuk a felkockázott fetával.
Azonnal tálaljuk. Egytálételként, de grill vagy sült húsokhoz köretként is kiváló.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre