Elkészítés: Egy gáztepsi alját kibéleljük a
szeletelt szalonna felét, ráfektetjük a fűszerezett hússzeleteket. Erre rárakjuk a maradék szalonnát. Rakhatunk rá házi füstölt szalonnaszeletet is, hogy jobb íze legyen. A sütőben kb. 1 óra alatt megsül.
Közben megpároljuk a zöldségkeveréket, a tejszínt kikeverjük a tejföllel, és ízesítjük sóval, borssal, egy kevés ételízesítővel.
Amikor a hús megsült, rárakjuk a zöldségkeveréket, erre ráöntjük a tejszínes öntetet, majd a tetejét megszórjuk a kétféle reszelt sajttal.
Az egészet visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt meg nem olvad, majd tálalhatjuk is. Köretként adhatunk mellé párolt brokkolit.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre