hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szalonnás-gombás penne

MME MME
45 perc
rafinált
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük.

A vaj felét felolvasztjuk, megdinszteljük rajta a 2 gerezd felaprózott fokhagymát és a vöröshagyma felét, majd rátesszük a szeletelt gombát, rámorzsoljuk a leveskocka felét, s összepároljuk.

Az ugyancsak összevágott maradék hagymákat, a felkockázott császárszalonnát a vaj másik felén
megpirítjuk, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, majd a leveskockát rámorzsoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és a chilit is beledaraboljuk. 5 percig folyamatosan kevergetjük, s ezután hozzáadjuk a főzőtejszínt, s újabb 5 percig kevergetve főzzük. Végül belevegyítjük a hagymás gombát,
összeforraljuk.

A tésztával összeforgatjuk, forrón, reszelt sajttal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss