Elkészítés: 1. A csirkecombot megmossuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk az olajat és a fűszereket, majd összekeverjük, bedörzsöljük vele a csirkecombokat, tepsibe rakjuk, letakarjuk, és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
2. A káposztasalátához a káposztát legyaluljuk, besózzuk. Ecettel, vízzel cukorral készítünk savanykás öntetet, nyomkodjuk bele a káposztát, és 1 éjszakára tegyük hűtőbe.
3. Másnap a baconszeleteket a csirkecombokra rakjuk, és előmelegített sütőben fólia alatt megsütjük.
4. A körethez a rizst és a kukoricát megfőzzük, összekeverjük, és sóval ízesítjük. A sült csirkecombbal tálaljuk, káposztasalát kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre