Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szalonnás csirkecomb kukoricás rizzsel és káposztasalátával

> 90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A csirkecombot megmossuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk az olajat és a fűszereket, majd összekeverjük, bedörzsöljük vele a csirkecombokat, tepsibe rakjuk, letakarjuk, és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.

2. A káposztasalátához a káposztát legyaluljuk, besózzuk. Ecettel, vízzel cukorral készítünk savanykás öntetet, nyomkodjuk bele a káposztát, és 1 éjszakára tegyük hűtőbe.

3. Másnap a baconszeleteket a csirkecombokra rakjuk, és előmelegített sütőben fólia alatt megsütjük.

4. A körethez a rizst és a kukoricát megfőzzük, összekeverjük, és sóval ízesítjük. A sült csirkecombbal tálaljuk, káposztasalát kínálunk hozzá.

Ezek is érdekelhetnek