Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük. A tojást keményre főzzük.
Elkészítés: A burgonyát kissé kihűtjük, meghámozzuk, falatnyi darabokra vágjuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. A tojást meghámozzuk, gerezdekre vágjuk. A burgonyára szórjuk. A bacont és a szalámit vékony csíkokra vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a bacont, majd hozzáadjuk a szalámit, és még pár percig együtt pirítjuk. A zsiradékkal együtt a burgonyára locsoljuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk, és a burgonyára szórjuk. Kissé összeforgatjuk, lefedjük, és másnapig a hűtőben tároljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre