Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szakácsot keres II. Erzsébet! Ennyit fizet az angol királynő

default user icon
MME
Szakácsot keres II. Erzsébet angol királynő, a pozícióra még két hétig lehet pályázni, mutatjuk az elvárásokat és a juttatásokat.

Demi Chef de Partie, azaz Konyhai részlegvezetőt keres a Buckingham Palota. Az állást 2018. május 24-ig pályázhatja meg az a bátor jelentkező, aki II. Erzsébet angol királynőnek szeretne dolgozni.

A pályázónak a hagyományos és a kortárs konyha sajátosságait is ismernie kell, hiszen változatos menüsorral kell nap mint nap megörvendeztetnie a királyi családot. További elvárás, hogy az illető a palota rendezvényein is helyt álljon, minden eseményre egyedi menüt kreáljon, és hogy minden fogást a lehető legmagasabb színvonalon tálaljon.

A kiválasztott séf teljes állásban, csakis minőségi alapanyagokkal és képzett kollégákkal fog dolgozni, és - ahogy az álláshirdetésben áll - minden napja máshogy alakul majd.  

A fizetés sajnos nem tartozik a legmagasabbak közé, évi 21 ezer angol font a juttatás, ami kb. havi 650 ezer forint. A munkavállaló azonban évi 33 szabadnapot, napi háromszori étkezést és nyugdíjbiztosítást is kap, és heti 5 napot kell dolgoznia.

És akkor a legjobbat még nem is mondtuk: szállása a Buckingham Palota lesz, de lesznek olyan alkalmak is, amikor a királyi család privát lakhelyein kell főznie.

Ha kedvet kaptál, itt pályázhatsz >>> 

EZT AZ ÉTELT UTÁLJA II. ERZSÉBET! MÉG A KONYHÁBÓL IS KITILTOTTA >>> 
ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL! >>> 
MEGLEPŐ! EZEKET AZ ÉTELEKET SOHA NEM ENNÉ MEG II. ERZSÉBET >>> 
70 ÉVE MENT FÉRJHEZ II. ERZSÉBET! ÚJRA ELKÉSZÍTETTÉK A 230 KILÓS ESKÜVŐI TORTÁJÁT >>> 

Ezek is érdekelhetnek