Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette húsiskola - 5. rész: Szaftosan az igazi! Így nem szárad ki a zöldfűszeres pulykamell

Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legjobb húsos ételek, vagy arra, hogy miként használd fel az alapanyagokat, akkor jó helyen jársz, hiszen most egy igazi profit faragunk belőled a Mindmegette Húsiskolában.

A legelső részében Mészáros Balázs egy különleges tyúkhúslevessel készült, aztán megtudhattuk, hogyan lesz tökéles a csirkemáj, de a ropogós, csípős csirkeszárny titkaiba, és a csirkepörkölt fortélyaiba is bepillantást nyerhettünk. Videosorozatunk ötödik részében egy pofonegyszerű kaja érkezik, amit mégis sokan elszúrnak. Ez nem más, mint a zöldfűszeres pulykamell. Jó ha figyelsz, hiszen ez a finomság akár a hétvégi családi ebédek egyik fénypontja is lehet. Ugye nem akarod, hogy száraz legyen? Akkor csatlakozz te is a Mindmegette Húsiskolájához!

A ZÖLDFŰSZERES PULYKAMELL PONTOS RECETPJÉT ITT TALÁLOD >>> 

 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss