Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szaftos hús

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst megtisztítjuk, majd 2 cm-es szeletekre vágjuk. Kevés olajon kérget pirítunk rá, majd kivesszük az olajból.

Ugyanebbe az olajba beletesszük az apróra vágott vöröshagymát, és üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a 4 gerezd áttört fokhagymát, a babérleveleket, kevés sót, borsot, majorannát. Visszatesszük bele a hússzeleteket is, és felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje őket. Addig főzzük, míg a hús puhára nem fő.

Ha ez megtörtént, a húst ismét kivesszük az edényből, s a levét besűrítjük a liszttel elkevert tejföllel, majd visszatesszük bele a húsokat.

Rizzsel, krumplipürével vagy tésztával tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss