Elkészítés: A húst megtisztítjuk, majd 2 cm-es szeletekre vágjuk. Kevés olajon kérget pirítunk rá, majd kivesszük az olajból.
Ugyanebbe az olajba beletesszük az apróra vágott vöröshagymát, és üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a 4 gerezd áttört fokhagymát, a babérleveleket, kevés sót, borsot, majorannát. Visszatesszük bele a hússzeleteket is, és felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje őket. Addig főzzük, míg a hús puhára nem fő.
Ha ez megtörtént, a húst ismét kivesszük az edényből, s a levét besűrítjük a liszttel elkevert tejföllel, majd visszatesszük bele a húsokat.
Rizzsel, krumplipürével vagy tésztával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre