Ha baconbe tekered a karajt, akkor tuti, hogy nem fog kiszáradni, a zöldséges húsos tölteléknek köszönhetően pedig még tartalmasabb lesz ez az ínyenc főétel. Igazi laktató kaja, ami melegen és hidegen is egyaránt kiváló. Igazából csak az előkészületekre kell időt szánnod, utána a többi melót már a sütő végzi. Pakolj a hús mellé köretnek édesburgonyát és zöldségeket is, így egyszerre lesz kész a baconös-fokhagymás omlós karajjal.
Hozzávalók:
A húshoz:
- 40 dkg csont nélküli egész sertéskaraj
- 15 dkg darált sertéshús
- 20 dkg bacon
- 8 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 1 db kaliforniai paprika
- 1 db zsemle
- 1 db tojás
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek sertészsír
- 2 dl sör
A körethez:
- 1 db kaliforniai paprika
- 1 db lilahagyma
- 25 dkg csiperke gomba
- 1 db brokkoli
- 2 db édesburgonya
- 10 dkg fekete olívabogyó
- só
- bors
- 1-2 ág rozmaring
- 2 ek olívaolaj
A BACONÖS-FOKHAGYMÁS OMLÓS KARAJ PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>
Ajánljuk még: