Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szaftos és omlós: Így lesz tökéletes a Baconös-fokhagymás töltött karaj

Az egészben sült fokhagymás töltött karajt ha jól készíted el, akkor kiváló hétvégi főfogás is lehet belőle. Ha betekered baconbe, akkor még finomabb, puhább és szaftosabb lesz. Kövesd Mészáros Balázs instrukcióit a Mindmegette receptvideójában, így tuti, hogy neked is hibátlan lesz a végeredmény.

Ha baconbe tekered a karajt, akkor tuti, hogy nem fog kiszáradni, a zöldséges húsos tölteléknek köszönhetően pedig még tartalmasabb lesz ez az ínyenc főétel. Igazi laktató kaja, ami melegen és hidegen is egyaránt kiváló. Igazából csak az előkészületekre kell időt szánnod, utána a többi melót már a sütő végzi. Pakolj a hús mellé köretnek édesburgonyát és zöldségeket is, így egyszerre lesz kész a baconös-fokhagymás omlós karajjal.

Hozzávalók:

A húshoz:

  • 40 dkg csont nélküli egész sertéskaraj
  • 15 dkg darált sertéshús
  • 20 dkg bacon
  • 8 gerezd fokhagyma
  • bors
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 db zsemle
  • 1 db tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 ek sertészsír
  • 2 dl sör

A körethez:

  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 db lilahagyma
  • 25 dkg csiperke gomba
  • 1 db brokkoli
  • 2 db édesburgonya
  • 10 dkg fekete olívabogyó
  • bors
  • 1-2 ág rozmaring
  • 2 ek olívaolaj

A BACONÖS-FOKHAGYMÁS OMLÓS KARAJ PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss