Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Újranyitott Szabi a pék fánkozója: minden pékáru cukormentes és teljes kiőrlésű

default user icon
MME
Új arculattal nyitott újra Szabadfi Szabolcs Pozsonyi úti fánkozója, a Bomboloni. Teljesen megváltozott a termékpaletta!

Újra kinyitott Szabadfi Szabolcs - vagy ahogy sokan ismerik, Szabi a pék - fánkozója a Pozsonyi úton. A Bomboloni új arculattal várja a vásárlókat: minden pékáru cukormentes és teljes kiőrlésű. Sőt, az édes és sós pékáruk mellett cukormentes szörpöket, lekvárokat, csokoládékat, üdítőket, szószokat, és mártásokat is beszerezhetünk az üzletben.

„Nyitás! Nyitás! Nyitás! Kedden újranyit a Bomboloni, nagyon vártuk ezt a napot. A mi idegeinket is őrölte, hogy zárva vagyunk. Készültünk egy új termékpallettával, ami a Bomboloni új arculata lesz. Több időt vett igénybe a fejlesztés, és tápanyag táblázat. Na nem húzom az időt, minden termék teljes kiőrlésű és cukormentes sós- édes pékáru, kenyér-kalács, zsemle-kifli. Ezen kívül kis termelők cukormentes szörpök, lekvárok, csokoládé, üdítő, szószok, mártások is lesznek a polcokon. Várunk mindenkit sok szeretettel kedden reggel 7 órától. ” - írják a Bomboloni Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

Nyitókép: Facebook/ Bomboloni

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek