Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készülnek Szabadfi Szabi, a pék csodafánkjai - videó!

default user icon
MME
Baracklekváros, pisztáciás, karamellizált fügés - többek között ilyen ízesítésű fánkokat kóstolhatsz meg, ha betévedsz Szabadfi Szabi Pozsonyi úti fánkozójába, a Bomboloniba. A fiomságok Szabi nagymamájának receptje alapján készülnek és különleges formájuknak köszönhetően extra sok töltelékkel lehet őket felturbózni. Sőt, a sztárpék azt is elárulta, milyen újdonságok kerülnek hamarosan a kínáló pultba!

PÉKSULI EXTRA: SZABI, A PÉK ÉS LIMARA HAGYMÁS FONOTT KALÁCSA>>> 

PÉKSULI SZABIVAL: ÍGY KÉSZÜL A ROPOGÓS HÉJÚ MINIVEKNI, ZSÖMLE ÉS BRIÓS>>> 

PÉKSULI SZABIVAL: A TÖKÉLETES ÉDES KELT TÉSZTA CSIGÁKHOZ, BATYUKHOZ, TEKERCSEKHEZ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss