Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sütőtökös csatni

default user icon
MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A tököt meghámozzuk, magjait eltávolítjuk, húsát kb. 1 cm-es kockákra vágjuk. A meghámozott ananász torzsáját kivágjuk, húsát felkockázzuk. A megtisztított hagymát finomra aprítjuk.
  2. Egy edényben felmelegítjük a narancslét, a fehérbort és az ecetet. Belekeverjük a pektinnel elvegyített cukrot, hozzáadjuk a tököt, az ananászt és a hagymát, majd a sóval, a fahéjjal, a felhasított vaníliarúddal és a csillagánizsról letört 3 db ágacskával ízesítve felforraljuk. Gyenge tűzön forraljuk kb. 1/2 órát, végül hozzáadjuk a kardámomot, a gyömbért és a citromhéjat.

Almás, sütőtökös és céklás chutney receptek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss