Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sütőben sült csirkesaslik

MME MME
55 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. sütőben sült csirkesaslik elkészítéséhez a fokhagymát ledaráljuk az olívaolajjal. A baconszeleteket félbevágjuk.
  2. A csirkemelleket 2 x 2 cm-es darabokra vágjuk, megkenegetjük fokhagymás olajjal, megsózzuk, megborsozzuk, elkeverjük, majd egyenként fél-fél szelet baconbe csomagoljuk.
  3. A megtisztított gombát, paprikát és lila hagymát rusztikus darabokra vágjuk, fokhagymaolajozzuk, megsózzuk és megborsozzuk őket.
  4. A kolbászt ujjnyi vastag karikákra vágjuk. Felváltva nyársakra húzzuk az előkészetett alapanyagokat, és egy tepsibe sorakoztajuk a nyársakat. 
  5. A 220 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Héjában sült krumplival, tejföllel megkenve tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss