Mindmegette.hu
Recept
MME
Tné
Pataki Nóra
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
10 döbbenetes tény a legismertebb márkákról, amiket biztosan nem tudott - galéria
A rakpart után újabb helyről tervezi kitiltani az autósokat a főpolgármester!
Közel 11 milliót felejtettek egy budapesti hotel széfjében, a karbantartó lenyúlta az egészet
A főpolgármester visszavonul a pártpolitizálástól, szerinte az ellenzék még messze áll a kormányzástól + videó
Csepregi fia a felesége előtt mondta ki: lefeküdne a TV2 műsorvezetőjével
A Telekom Veszprém magabiztosan jutott be a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe
Tiszta vizet öntöttek a pohárba, Berki Krisztián hagyatéka ennyit ér
Csótányok és lejárt élelmiszerek: gusztustalan budapesti pizzériát zárt be a Nébih
Győrffy Balázs: együtt jelentünk erőt
Ákos, ezt légyszíves, ne csináld! - Fördős Zé kiakadt a séfen a Konyhafőnökben
Így tudod megállapítani, hogy romlott-e a tojássaláta
CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNY - A legfrissebb hírek, információk.
Somogyi Bea
Cikk
Fanny magazin
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Recept válogatás
A rebarbara néhány éve reneszánszát éli. Újra divatba jöttek a savanykás zöldséggel készített desszertek, a különféle kompótok, mártások, szörpök és piték. A friss rebarbara viszonylag gyorsan romlik, így ha lehet, minél hamarabb használjuk fel. Mutatjuk is, hogyan, íme a legjobb receptek!
PATAKY KRISZTINA
A 85 éves Szentatya már jó ideje panaszkodik térdfájdalmakra, ami miatt járni is csak pokoli fájdalmak mellett képes. A pápa orvosai ezért szigorú pihenést és fizioterápiát írtak neki elő, amit az egyházfő most kibővített egy másik csodaszerrel is.
A szezon slágere az eper, amit nem tudunk megunni. Ha pedig frissen nem sikerül elfogyasztani, süthetünk belőle isteni finomságokat. Az epres sütikből mutatunk olyan recepteket, amiket érdemes kipróbálni!
Mindenki őriz szép gyerekkori emlékeket a lekváros piskótatekercsről, amely olyan ellenállhatatlanul illatos és finom, hogy egy rúd szinte nem is elég. A tekert piskóták világa azonban ennél sokkal szélesebb, érdemes körülnézni, hogy milyen variációkban létezik még.
Hogyan készítsünk pozsonyi kiflit, islert, puncstortát vagy aranygaluskát? Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogyan készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól.
Minden élelmiszernek van lejárati ideje a joghurttól kezdve a zöldségeken át a pékárukig. Ezeket ismerjük, figyelemmel követjük így nagy eséllyel megelőzhetjük, hogy megromoljon bármi is. Ám egyes hűtőben tárolt alapanyagok gyakrabban penészesednek meg, komoly fejtörést okozva azoknak, akik nem szeretik kidobni az ételeket.
A legegyszerűbb alapanyagokból villámgyorsan varázsolhatsz valami finomságot. Senkinek nem kell tudnia, hogy bögrékkel méred a hozzávalókat, és pár perc alatt állítod össze a tésztát, a lényeg, hogy mindenkinek ízlik. Válogass a legjobb bögrés receptjeinkből!