Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sütisuli: két isteni krém, amivel nem csak a macaron lesz felejthetetlen

default user icon
MME
Hogyan készül a kívül roppanós, belül krémes macarontészta, és milyen krémmel töltve a legfinomabb? Hogyan lesz magas és szellős a piskóta? Mi az égetett tészta vagy a linzertészta titka? Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól kezdve, tartsatok velünk!

Sütisuli sorozatunkban, Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli  alapítója vezet be benneteket a süteménykészítés rejtelmeibe.

Az első részben a tökéletes piskóta elkészítését ismerhettétek meg, a második részben pedig a klasszikus, omlós linzertészta titkát árulta el Ildikó, a harmadik részben a házi leveles tészta  rejtelmeibe avatott be titeket, a negyedik részben égetett tésztát, abból pedig profiterolt, vagyis vaníliaszósszal töltött, mini képviselőfánkokat készített.

A múlt héten a francia cukrászművészet egyik csúcskedvence, a macaron került sorra, ám mivel a macaron egy elég bonyolult, nagy odafigyelést és precízitást igénylő aprósütemény, hogy ne legyen túl megterhelő, két részre bontottuk a tananyagot: a múltkori részben az úgynevezett macaron-héj készítését maxoltuk ki, ma pedig a krémekre mutatunk két isteni variációt, és azt is elleshetitek Ildikótól, hogyan kell tökéletesen egyforma mennyiségű krémmel megtölteni az apró habkorongokat!

 MÉG TÖBB SÜTISULIS PRAKTIKÁT TALÁLSZ ITT  >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss