Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Süti titkok Orsitól: olajbogyós grissini, a legfinomabb sós-ropogós vendégváró

Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában sütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Orsi ezúttal grissinit készített nektek fekete olajbogyóval és olívolajjal felturbózva. Próbáljátok ki!

A gRISSINI PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLJÁTOK! >>> 

SÜTI TITKOK ORSITÓL: VILLÁMGYORS FŰSZERES-SAJTOS KEKSZ>>> 

SÜTI TITKOK ORSITÓL: MOGYORÓHABOS OSTYA 30 PERC ALATT>>> 

SÜTI TITKOK ORSITÓL: KÁPRÁZATOS TOJÁSHABOS CSOKIPITE - EGYSZERŰEN!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss