Elkészítés: 1. A darált kekszet keverjük el az olvasztott margarinnal, szükség szerint 2-3 evőkanál tejet hozzáadva, és nyomkodjuk bele egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljába.
2. Keverjük össze a lime levét a lime reszelt héjával, a porcukorral és a vaníliás cukorral.
3. Az áttört túróhoz keverjük hozzá a lime-os cukrot, majd lassanként dolgozzuk bele az Express zselatin fixet. Lazítsuk a keveréket a habbá vert tejszínnel, majd simítsuk a tortaformába. Ízlés szerint tehetünk rá gyümölcskocsonyát is.
4. A tortaformát tegyük a hűtőbe, majd 2-3 órás dermesztés után tálaljuk, szeletenként 1-1 gombóc madártej jégkrémmel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre