Kekszes alaphoz:
A darált kekszet a kakaóporral összekeverjük.
Ezután egy edénybe a margarint a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a margarin és a cukor elolvadjon.
Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kakaóporos kekszet és a rumaromát.
Kapcsos tortaformába tesszük a masszát, szépen elegyengetjük, és félretesszük.
Krémhez:
Kis lábosban kevés vízzel elvegyítjük a zselatint, és félretesszük.
Kikeverjük a mascarponét, joghurtot, tejfölt a porcukorral, és beleforgatjuk a keményre felvert tejszínt.
A zselatint kis lángon kevergetve feloldjuk, 3-4 ek. krémmel elvegyítjük, majd a többi krémhez adjuk, és ráöntjük a kekszes alapra. Pár órára hűtőbe tesszük.
Tetejére:
Szőlőszemeket megmossuk, hosszában kettévágjuk, és virág alakokat készítünk vele a torta tetejére.