Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sütés nélküli gesztenyetorta

60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 15 dkg darált keksz
  • cukor
  • rum
  • 0,5 dl tej
  • 20 dkg babapiskóta
  • 5 dl Hulala tejszín
  • A krémhez:
  • 8 dkg vaníliás pudingpor
  • 20 dkg cukor
  • 6 dl tej
  • 25 dkg margarin

Elkészítés

  1. A gesztenyemasszát, a kekszet, cukrot, a rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk.
  2. A pudingokat a cukorral a tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, a kihabosított margarinhoz keverjük. A felét a gesztenyés alapra kenjük, majd kirakjuk a rumos tejben, épp csak megmártott babapiskótával. Erre tesszük a krém másik fele, majd a kemény habbá vert tejszín. Tetejét ízlés szerint díszítjük és pár órára – de lehet egy éjszakára is – hűtőbe tesszük.

11 GESZTENYÉS DESSZERT, AMINEK KÉPTELENSÉG ELLENÁLLNI >>>

6 ELLENÁLLHATATLAN ÉS ELRONTHATATLAN SÜTÉS NÉLKÜLI DESSZERT >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss