A bakonyi sertésborda egy aránylag gyorsan és könnyen elkészíthető főétel. Ha nekilátsz, azért nem árt, ha egy picit résen vagy, ugyanis van benne néhány buktató. A kiváló végeredmény érdekében nézd meg te is a Mindmegette és Mészáros Balázs közös videóját, amiből minden tippet és trükköt könnyedén elleshetsz. A tejfölös, gombás szószt öröm tunkolni, így nem csoda, ha sokan ezt a magyar kaját emlegetik kedvencükként. A rizs és a tészta kitűnően illik hozzá, ám talán a galuska a legjobb köret, ha a tökéletes összhangra hajtasz.
Hozzávalók:
- 30 dkg szeletelt csontmentes karaj
- 5 dkg füstölt szalonna
- só
- bors
- kömény
- pirospaprika
- 1 fej vörös hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 1 db TV paprika
- 15 dkg csiperke gomba
- 10 dkg tejföl
- 1 ek liszt
A BAKONYI SERTÉSBORDA PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>
Ajánljuk még: