Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a szendvics lesz az új nyári kedvenced!

Ha csak 5 perced van rá, hogy készíts valami finomat és laktatót, próbáld ki ezt a szendvicset uborkával, avokádóval, krémsajttal és surimivel. Garantáltan újrakészíted!

Nyáron, főleg a kánikulában nem szívesen "fűtünk be" a konyhában, így felbecsülhetetlenné válnak azok az ételek, melyeket sütni és főzni sem kell. Ennek ellenére a szendvicsre hajlamosak vagyunk csak reggeliként vagy vacsoraként gondolni, pedig egy igazán tartalmas változat akár ebédnek is beillik.

Ha van otthon avokádó, uborka, lila hagyma, kapor és krémsajt, akkor már csak egy csomag surimire és 2 friss bagelre van szükségünk, hogy 5 perc alatt tökéletes fogást varázsoljunk az asztalra. Mutatjuk, hogy készül a surimis bagel, ami olyan finom és laktató, hogy pár nap múlva garantáltan újra elkészíted!

Surimis bagel

Hozzávalók:

1 db avokádó
1/2 db citrom leve
2 db bagel
1 csomag VICI Surimi sticks
mustár
uborka
lila hagyma
kapor
krémsajt

Elkészítése:

1. A surimis bagel elkészítéséhez az avokádó húsát egy villával krémesre nyomkodjuk. Hozzáadjuk a kifacsart citromlevet.

2. Félbevágjuk a bagelt, és megkenjük a citromos avokádóval. Megszórjuk a feldarabolt surimivel, és megkenjük egy kevés mustárral.

3. Rárakunk néhány szelet uborkát és vékony karikákra vágott lila hagymát. Ízlés szerint tehetünk hozzá kaprot, majd a bagel tetejét megkenjük krémsajttal, és összeillesztjük a szendvicset. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss