Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sültcékla-saláta kecskesajttal

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A céklát megmossuk és meghámozzuk, majd kb. ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Egy vastag falú serpenyőben az olajat forrósítunk, és megsütjsük benne a céklaszeleteket, közben sózzuk, borsozzuk.
  2. A napraforgómagot szárazon aranybarnára. Az öntethez keverjük össze egy tálkában a vörösborecetet a sóval, és a borssal, majd csorgassuk hozzá az olívaolajat, és addig keverjük, míg egyneművé válik.
  3. A jégsalátát megmossuk, a leveleit felcsíkozzuk, az almát és a reteket megmossuk, és felszeleteljük, majd egy nagyobb tálba tesszük, összeforgatjuk a salátával és a sült céklával, majd rácsorgatjuk a dresszinget.
  4. Tálaláskor a salátára tesszük a kecskesajtot, megszórjuk a napraforgómaggal és a megtisztított, kisebb darabokra vágott zöldhagymával, illetve a zsázsával, majd azonnal tálaljuk.

    ISTENI SAJTOS RECEPTEK - A GOUDÁTÓL A KECSKESAJTIG >>> 

    CÉKLA, A VITAMINBOMBA! ÍME A LEGJOBB RECEPTEK >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss