Elkészítés: A babapiskótát lereszeljük, és a kimagozott, apróbb darabokra vágott cseresznyével, a vaníliás cukorral és a fahéjjal összekeverjük. Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, és ráültetjük a felezett őszibarackokat (az aljára kis talpat vághatunk, akkor nem fog eldőlni).
A barackokba töltjük a cseresznyés keveréket.
A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a darált diót. Végül a megtöltött barackok tetejére kis halmokat teszünk. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten addig sütjük, míg a hab szép piros lesz. Melegen tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre