Elkészítés: A húst fűszerezem sóval, borssal, pirospaprikával, beteszem egy edénybe, rányomom a fokhagymát, mellérakom a négybevágott hagymát és paradicsomot, locsolok rá olívaolajat, és a hűtőben pácolom 1 éjszakát.
A bepácolt húst a hagymával és paradicsommal együtt serpenyőben, lefedve sütni kezdem. Közben felszeletelem a hagymát és a gombát, kevés olajon megdinsztelem. A kuszkuszt tálba teszem, sózom, szórok rá curryt, öntök rá forró vizet, lefedem, és hagyom, hogy a szemek magukba szívják a folyadékot és megduzzadjanak.
A sült húst a hagymával és a paradicsommal tálalom, teszek mellé hagymás gombát és kuszkuszt. Az egészet megszórom borssal, a kuszkuszra pedig szórok még egy kis curryt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre