Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült tarja hagymás gombával és currys kuszkusszal

120 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst fűszerezem sóval, borssal, pirospaprikával, beteszem egy edénybe, rányomom a fokhagymát, mellérakom a négybevágott hagymát és paradicsomot, locsolok rá olívaolajat, és a hűtőben pácolom 1 éjszakát.

A bepácolt húst a hagymával és paradicsommal együtt serpenyőben, lefedve sütni kezdem. Közben felszeletelem a hagymát és a gombát, kevés olajon megdinsztelem. A kuszkuszt tálba teszem, sózom, szórok rá curryt, öntök rá forró vizet, lefedem, és hagyom, hogy a szemek magukba szívják a folyadékot és megduzzadjanak.

A sült húst a hagymával és a paradicsommal tálalom, teszek mellé hagymás gombát és kuszkuszt. Az egészet megszórom borssal, a kuszkuszra pedig szórok még egy kis curryt.

Megjegyzés

Szaftos finomság izgalmas körettel. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss