hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült sütőtök párolt spenóttal és kéksajttal

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy nagy tálban a kéksajtot a citromlével villával áttörjük, hogy sűrű, de folyékony öntetet kapunk.

Az olajat egy nagy serpenyőben felforrósitjuk, hozzáadjuk a hagymát, a sót és a borsot, és aranybarnára pároljuk (körülbelül 5 perc). Hozzáadjuk a spenótot, és kissé megfonnyasztjuk (körülbelül 1-2 perc), majd hozzáadjuk a sült sütőtököt és a kéksajtot, óvatosan összeforgatjuk, átforrósítjuk, és azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

Gyönyörü színek, kellemes, összehangolt ízek, feltétlenül benne kell lennie a téli recepttáradban. Előételnek vagy köretként tálaljuk, nagyon finom hal vagy csirke mellé. - ANIKO WIEHOFF

Ezek is érdekelhetnek