Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykaszárny birsalmával káposztával sütve

120 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A pulykaszárnyakat megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, a birsalmát meghámozzuk, a magházát kiszedjük, majd vékony cikkekre szeleteljük és összekeverjük a savanyú káposztával (a káposztát előbbb kóstoljuk meg, ha szükséges mossuk ki), sóval, borssal és őrölt köménnyel.
  3. A káposztát római tálba, vagy cserépedénybe terítjük és rárakjuk a pulykaszárnyát, majd annyi vízzel felöntjük, hogy a káposztát ellepje. Lefedve 1,5 órán át sütjük, majd megfordítjuk a húst és újabb 1,5 órán át sütjük lefedve. 

ROZMARINGOS PULYKASZÁRNYAK >>> 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss