hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült pulykanyárs keletiesen

MME MME
5/5
120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A húst kb. 3 cm széles, hosszú csíkokra vágjuk. Az egyes húscsíkokat hajtogatva bambuszpálcára vagy hurkapálcára szúrjuk, fodorszerűen kissé összenyomkodjuk, meghintjük sóval és őrölt borssal.

A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk (egy keveset a zöldjéből is). Hozzáadjuk a fűszereket, a citrom levét és a fehérbort, meglocsoljuk ezzel a páccal a nyársakat, összeforgatjuk, amennyire lehet, és 1 éjszakára lefedve a hűtőbe tesszük.

Másnap a pácból kiemelve grillrácson megsütjük a nyársakat.

Ezek is érdekelhetnek