Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült padlizsán burgonyával és kelkáposztával (glutén- és laktózmentes)

45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt megmossuk, a végeit levágjuk, a sötétbarna magjait eltávolítjuk, majd héjastul felkockázzuk. A kelkáposztát alaposan átmossuk, majd kb. 1 cm-es csíkokra vágjuk. A lila hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk.
  2. A zöldségeket egy tepsibe tesszük, a lenmagot és a kölest szétterítjük rajta, megsózzuk, megfűszerezzük, és egy kevés olajjal és vízzel felöntjük.
  3. Sütőben alufóliával letakarva magas, majd közepes hőfokon sütjük kb. 30 percig. Paradicsommal, uborkával és olívabogyóval tálaljuk.

Megjegyzés

Laktózmentes tejföllel kínálhatjuk. - gzsuzsanna

Ezek is érdekelhetnek

Friss