Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült oldalas gyors páccal

MME MME
1
90 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst besózom. A hagymákat az olajjal összekeverem, majd a húsokat jól meghempergetem ebben a pácban, és 15 percig így hagyom.

Közben fogok egy fedeles jénai tálat, és a zsírral kikenem. Ha letelt a 15 perc, akkor beleteszem a tálba húsokat, ráborítom az edény tetejét, és előmelegített 200-210 fokos sütőben sütöm, míg a húsok meg nem pirulnak. Közben figyelem, hogy van-e elég leve. Én szeretem, ha a zsírjában sül, ameddig csak lehet. A vége felé azért kell alá önteni egy kevés langyos vizet. A legvége előtt pedig úgy 10 perccel ráöntöm a tejet is (vigyázzunk, hogy a tej ne legyen hideg!!!)

Párolt karfiollal, krumplipürével fogyasztottuk, de ízlés szerinti körettel tálalható.

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss