Előkészítés: A mélyhűtött tésztát felengedjük. Felteszünk vizet forrni a tésztafőzéshez. A csirkemájat és a marhahúst ledaráljuk. A hagymát és a sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és lereszeljük. A gombát megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk.
Elkészítés: A hagymát és a sárgarépát az olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a marhahúst, és a csirkemájat. Megöntözzük a borral, és amikor az elpárolgott, hozzáadjuk a gombát, a sűrített paradicsomot, a kakukkfüvet és a babérlevelet. Sóval és borssal ízesítjük, összekeverjük és hozzáöntjük a húslevest. Lefedjük, és kis lángon kb. 30 percig főzzük. A makarónit apró darabokra tördeljük, kifőzzük, lecsepegtetjük, és azonnal a húsos masszához adjuk. Belekeverjük a reszelt sajt felét. 3. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A mélyhűtött tésztát nem túl vékony koronggá nyújtjuk, és kibélelünk vele egy 24 cm átmérőjű kerek formát. Beleborítjuk a makarónis keveréket, meghintjük a maradék reszelt sajttal, és kb. 30 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre