Elkészítés: A libacombot sózom, borsozom, beteszem a hűtőbe néhány órára.
A combokat belehelyezem egy nyél nélküli serpenyőbe kevés libazsírral, teszek rájuk-melléjük fokhagymagerezdeket, kakukkfüvet és rozmaringot. Mindkét oldalát megkapatom, majd vizet öntök alá, lefedem, s nem túl nagy lángon párolom, időnként meglocsolom.
Közben felszeletelem a káposztát. Egy serpenyőben olajon megpörkölöm a köménymagot, szórok rá cukrot, karamellizálom. Rádobom a felvágott hagymát, megdinsztelem. Hozzáadom a káposztát, sóval, borssal ízesítem. Időnként megkavarom. Amikor már majdnem kész, facsarok rá citromlevet és öntök rá fehérbort, készre párolom.
Amíg a káposzta párolódik, megfőzöm a krumplit, összetöröm, keverek hozzá kevés libazsírt.
Amikor a combok már megpuhultak, a serpenyőbe teszem a négybevágott céklát, 200 fokra emelem a sütő hőfokát, és a céklát a libacombbal aranybarnára grillezem.
A libacombot a sült céklával, a fehérboros káposztával és a a krumplipürével tlalom, mellé fél barackot is teszek, közepében áfonyalekvárral.