Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült lazac zöldségekkel

22 szavazat
35 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Hal

Elkészítés

  1. A sült lazac elkészítéséhez a bőr nélküli lazacfilét felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk és kicsit állni hagyjuk.
  2. A pak choit (bordáskelt) felvágjuk, és sóval, borssal ízesítjük.
  3. Egy serpenyőt felforrósítunk, beleöntjük az olajat és megsütjük a lazac szeleteket. Mielőtt teljesen átsülnének, beledobjuk a vajat és az olajos vajjal locsolgatva mindkét oldalukat 3-4 perc alatt ropogósra sütjük. 
  4. A megmaradt fűszeres olajban megsütjük pak choi darabokat.
  5. A karikára vágott póréhagymát egy tiszta serpenyőben kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fagyasztott mexikói zöldségkeveréket, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval ízesítjük és készre pároljuk.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss