Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült lazac spárgával, spenóttal és dióval

30 perc
bonyolult
költséges

Elkészítés

A lazacot sózom, borsozom, locsolok rá olívaolajat, s beteszem a hűtőbe. A spárgát és a borsót megfőzöm.

A paradicsomot kevés olajon megsütöm, majd beleteszem a lazacot, végül a spárgát.

A spenótot a lazac zsírjában rövid ideig megpárolom, rászórom az aprított fokhagymát, sózom, borsozom , meglocsolom olívaolajjal.

Tálalok. A tányérra helyezem a lazacot és a zöldségeket. Szórok rá diót.

Megjegyzés

A lazac és a spárga nagy kedvenc. A spenótfőzeléket sohasem szerettem, de párolva az egész leveleket szívesen megeszem. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss