Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült kolbász sütőtökkel és zsályával

60 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. A kolbászokat kevés olívaolajon megsütjük, illetve megpirítjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a gerezdekre vágott hagymát, a meghámozott, felkockázott sütőtököt, a mustárt, zsályát és a vékonyra szeletelt burgonyát. Felöntjük az alaplével, majd lefedve addig főzzük, amíg a sütőtök megpuhul (kb. 30 perc). 
  2. Az összes hozzávalót tányérra szedjük, majd a serpenyőben lévő zsiradékban 5 perc alatt megfőzzük a nudlit. Tálalhatjuk még burgonyapürével is. Zsályalevéllel díszítve kínáljuk. 

Megjegyzés

A sűrű, zsírosabb léhez jobban illik a nudli, mert jobban felszívja a szaftot. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek