hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült kacsacombok almás-hagymás burgonyával

90 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombokat a sütés előtt megtisztítjuk, a bőrös felét beirdaljuk. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, és megszórjuk aprított rozmaringgal, majd alaposan beledörzsöljük a fűszereket.
  2. Bőrös felükkel lefelé egy tepsibe tesszük, fóliával letakarjuk, és 200 fokon 20 percig sütjük.
  3. Amíg sül a hús, a burgonyát meghámozzuk és cikkekre vágjuk. Az almát kicsumázzuk és gerezdekre szeleteljük. A vöröshagymát megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. Az előkészített burgonyát, almát és hagymát egy nagyobb tepsibe tesszük. Finoman sózzuk, rákockázzuk a vajat, és összeforgatjuk.
  4. A sült kacsacombokat kivesszük a sütőből, bőrös felükkel felfelé a köretre fektetjük, és az egészet így tesszük vissza a sütőbe 35 percre, amíg a combok megpirulnak és a köret megpuhul.

KACSACOMB SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss