hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült kacsacomb vörösboros lilakáposztával

90 perc
rafinált
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A combokat sózom, megszórom borssal, meglocsolom olajjal, s beteszem a hűtőbe egy napra. A rizst beáztatom.

Másnap a combokat kevés olajon felteszem sülni. A krumplikat megkapirgálom, a káposztát lereszelem, a gombát felvágom, a répát nagyobb darabokra vágom.

A rizst és a krumplit felteszem főni (természetesen külön edényben).

Egy serpenyőben olajon a köményt megpirítom, majd rádobom a hagymát, megdinsztelem, ráteszem a káposztát is, sózom, borsozom, locsolok rá ecetet, vörösbort, tovább dinsztelem.

A krumplit, a répát és a gombát kevés olajon megsütöm.

A pirosra sült combokat a párolt káposztábal, a rizzsel és a pirított zöldségekkel tálalom.

Megjegyzés

Elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és munkaráfordítás, de egy családnál hálás köszöneteket lehet bezsebelni vele. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss