Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült hagymás csirkesaslik

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet  nagyobb kockákra vágjuk. Az olajat egy tálba öntjük, és elkeverjük a  csirkefűszersóval, beletesszük a húst, és egy fél órát állni hagyjuk.
  2. A hagymát meghámozzuk, és fél centi vastag karikákra vágjuk.
  3. Egy hurkapálcát vagy fanyársat bevizezünk, majd egymást váltogatva felszúrjuk rá a húst és a hagymát. 
  4. Egy tepsit vékonyan kikenünk olajjal és belehelyezzük a nyársakat, majd 175 fokra előmelegíetett sütőben, időnként megforgatva készre sütjük a saslikot.

    SZÍNES CSIRKENYÁRS- SASLIK KÖNNYEDÉN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss