A krumplit és a fehérrépát megtisztítjuk, karikákra vágjuk és forró vízben félpuhára főzzük.
A céklát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, kevés vízben félpuhára pároljuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, vékonyan szeleteljük. A fokhagymát szintén pucoljuk, majd összezúzzuk, vagy apróra vágjuk.
Egy nagy serpenyőben vagy wokban felhevítjük az olívaolajat. A vöröshagymát megpároljuk az olajon. A zúzott fokhagymát hozzáadjuk. Összekeverjük, 1 pecig együtt pároljuk.
Hozzáadjuk az előfőzött krumplit és fehérrépát. Megkevergetjük, picit magasabb hőfokon néhány percig sütjük.
Az előfőzött céklát a zöldségekhez adjuk, és további 5 percig sütjük. Időnként megkevergetjük.
Ízlés szerint sózzuk, frissen őrölt borssal ízesítjük, végül megszórjuk egy marék felaprított petrezselyemmel.