Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült debreceni vadas zöldségraguval

MME MME
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 15-20 perc
  • Hozzávalók 2 adaghoz:
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 szál debreceni kolbász (kb. 30 dkg)
  • 1 fej hagyma
  • 20 dkg cukkini
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 1 tasak KNORR Vadas Rafinéria
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 dl tejföl
  • pár csepp citromlé

Elkészítés

Elkészítés: A debreceni kolbászokat hosszában félbevágjuk, kevés zsiradékon megsütjük. Kivesszük és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felkarikázott hagymát, a felkockázott cukkinit és a kicsumázott, felkockázott paprikát. Kb. 3 perc után felöntjük az 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Vadas Rafinériával, és mustárral, citromlével, tejföllel ízesítjük. Kevergetve felforraljuk, és 5 percig főzzük. Az elkészült szószt a félbevágott sült debrecenikre kanalazva tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek