Hozzávalók:
2,5 dl salsa
1 tk őrölt kömény
1 tk szárított oregánó
10 dkg reszelt Frico Gouda sajt
10 dkg reszelt Frico Mimolette sajt
2 szál zöldhagyma
30 dkg sült csirkehús
6 db tortilla lap (kb. 20 cm átmérőjű)
3 dkg olvasztott vaj
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Összekeverjük a salsát, a köményt, az oregánót, a lereszelt sajtokat és a felkarikázott zöldhagymát a csirkehússal.
Ezután a tortillalapok közepére egyenlő mennyiségben fűszeres csirkehúst teszünk. A szemben lévő oldalakat a töltelék fölé hajtjuk, majd lentről felfelé haladva feltekerjük a tortillát, és az egymásra hajtott szélekkel lefelé a tepsibe helyezzük. Megkenjük az olvasztott vajjal, és kb. 25 perc alatt aranybarnára sütjük. Ízlés szerinti feltétekkel (salsa, paradicsom, tejföl, guacamole) tálaljuk.