Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült csirkemell mustáros pácban, sült görögdinnyével és sült krumplikarikákkal

84 szavazat
55 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajba belekeverjük a mustárt, a mézet, ízesítjük a köménnyel, megsózzuk, megborsozzuk. A csirkemellet bepácoljuk a fűszeres olajjal.
  2.  A krumplit héjában megfőzzük sós vízben. Miután megfőtt, meghámozzuk és karikára vágjuk.
  3. A görögdinnyéből vékony kis cikkeket vágunk és kevés olajon megsütjük. Ezután megsütjük a krumplit, majd a csirkemellet is.
  4. A tzatzikihez az uborkát lereszeljük, hozzáadjuk a préselt fokhagymát, besózzuk  és hagyjuk állni. Kinyomkodjuk a levet és összekeverjük a tejföllel. Együtt tálaljuk a dinnyével, krumplival és a csirkemellel.

 

Megjegyzés

Így lakáson belül is el lehet készíteni. - PiciPingi

Ezek is érdekelhetnek

Friss