A májat megmossuk, gondosan megtisztítjuk, és mindet két részre vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, majd közepes lángon a májdarabokat kb. 1 percig sütjük. Ezután megfordítjuk a darabokat, mérsékeljük a hőt, és kis lángon még kb. 5 percig sütjük. Ismét megfordítjuk a darabokat, és kb. 4 perc alatt az egészet készre sütjük. Tányérra szedjük, és melegen tartjuk.
Az édesköményt megtisztítjuk, a paprikát kimagozzuk és kierezzük. Felcsíkozzuk mindegyiket. Felforrósítjuk az olívaolajat, és a kétféle zöldséget néhány percig pirítjuk benne. Közben a borsót puhára főzzük egy kevés sós vízben, majd leszűrjük.
Tálba tesszük a pirított paprikát és édesköményt, valamint a főtt borsót, a sült májdarabokat és a felezett paradicsomokat. Megsózzuk az egészet, majd megszórjuk egy kevés felaprított édesköményzölddel.