Elkészítés: A megmosott, leszárított csirkecombokat sóval, borssal, a zúzott fokhagymával ízesítjük. A fűszeres csirkecombokat forró serpenyőben az olajon megpirítjuk, majd tepsibe tesszük, meglocsoljuk a sült olajjal, és 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
A lilahagymát meghámozzuk, a kaliforniai paprikákat megmossuk és éles késsel nagyobb kockákra vágjuk. A gránátalmát félbevágjuk és kanállal kiszedjük a húsos magját. Az előkészített lilahagymát a hússütő serpenyőben, forró olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a paprikakockákat, sóval, borssal, az aprított kakukkfűvel ízesítjük, és rázogatva közepes tűzön kb. 8 perc alatt összepirítjuk. Mielőtt lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a gránátalmamagokat, összeforgatjuk.
Tálaláskor a sült csirkecombot tányérra fektetjük és melléhalmozzuk a gránátalmás paprikát, forrón kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre