Elkészítés: A csirkecombokat ételízesítős vízben 10 percig forralom.
Ezután kiszedem, ízesítem sóval, borssal, majorannával és fokhagymával, és serpenyőben, fedő alatt készre sütöm, forgatva őket.
A krumplipüréhez a krumplit megpucolom, feldarabolom, bele 3 gerezd fokhagyma, sós vízben megfőzöm, a vizet leöntöm róla, rá a vaj, áttöröm krumplinyomóval, majd rá a forralt tej, sózom, kész.
Az almaszószhoz a hagymát lereszelem, olajon megfonnyasztom, bele a liszt, rögtön bele a bor és a víz, ételízesítő, őrölt fahéj, majoranna, paradicsompüré, összekeverem, és beleteszem a pucolt almakockákat is. Kevergetem, míg az alma megpuhul.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre