Elkészítése: A csirkét feldaraboljuk, és sóval, törött borssal bedörzsölve félretesszük. A rozmaringot, a zúzott fokhagymát és az oreganót elkeverjük kb. 1 dl olajjal, és a csirkedarabokat alaposan bedörzsöljük ezzel a keverékkel. 1-2 órára, akár egész éjszakára is hűtőbe tesszük.
A gombát megtisztítjuk, olajjal kikent serpenyőbe tesszük, közé rakjuk a pácolt csirkedarabokat, aláöntjük a fehérbort, és fóliával lefedve 180 fokos sütőben kb. 45 percet sütjük.
A fóliát levesszük, alaposan meglocsoljuk a szaftjával, és grill fokozatra kapcsolva kb. 15 perc alatt pirosra sütjük.
Krumplipürét, salátát kínálhatunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre