hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült citromos saláta csilis garnélával

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A citromokat vékony cikkekre vágjuk, néhány csepp olívaolajban pirosra sütjük, és félretesszük. A serpenyőt szárazra töröljük, majd kevés olívaolajon felhevítjük a fokhagymát és a magozott csilit.
  2. Ezen sütjük meg a garnélát, amit óvatosan megsózunk, -borsozunk. Az olívaolajat, petrezselymet, balzsamecetet és a citrom kifolyt levét összekeverve ráöntjük a citrommal egybeforgatott salátára.
  3. Tálaláskor tetejére halmozzuk a rákot. Fűszeres bagettel kínáljuk.

Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salátázz! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss