Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült cékla madársaláta ágyon

5/5
75 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A céklákat egyenként alufóliába csomagolom, 180 fokos sütőben 1 órát sütöm. Mikor kihűlt, meghámozom (gumikesztyűben érdemes végezni a műveletet), almareszelőn lereszelem. Fűszerezem, legalább 1 órát érlelem a hűtőben, de egy éjszakát is állhat, jobban összeérnek az ízek.

Megjegyzés

A sült cékla összehasonlíthatatlanul zamatosabb, mint a főtt változat, a saláta köszönőviszonyban sincs a bolti üveges mutánsokkal. Dekoratív és nagyon-nagyon finom, sőt még egészséges is. - Habliliom

Ezek is érdekelhetnek

Friss